среда, 31 јули , 2019

Општина Ранковце Макавејски собир 14.08.2019 Герман

Почитувани , Во рамки на проектот  ,,Диверзификација  на економските  активности во руралните средини на Југоисточна Европа  ,преку развојот на синџири на вредности ,, ...

прочитај повеќе »

 

понеделник, 18 март , 2019

Завршна сметка 2018

Завршна сметка за Општина Ранковце...

прочитај повеќе »

 

среда, 17 јануари , 2018

Резиме на изминатите и претстојните настани во текот на спроведувањето на проектот за спречување на поплавите на општина Бобов дол во соработка со општина Ранковце, финансиран од ИНТЕРРЕГ-ИПА прекугранична програма Бугарија – Македонија

На 17.01.2018 година истекува петтиот квартал од спроведувањето на проектот СВ006.1.12.042 "Заеднички активности за превенција на поплавите во прекуграничниот регион", ко-финансиран...

прочитај повеќе »

 

среда, 4 февруари , 2015

Определување на цена за собирање, транспортирање, и депонирање отпад

  Определување на цена за собирање, транспортирање, и депонирање...

прочитај повеќе »

 

среда, 4 февруари , 2015

Одлука за определување на цена на 1м3 вода и канализација

ОДЛУКА НА КОМУНАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ "ЧИСТ ДЕН" - РАНКОВЦЕ ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ ЦЕНА НА ВОДА И...

прочитај повеќе »