Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php on line 1393

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/index.php on line 501

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/index.php on line 503

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/index.php on line 505

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/index.php on line 507

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/index.php on line 509

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rankovce/public_html/web/includes/joomla.php:12305) in /home/rankovce/public_html/web/templates/ja_mercury/ja_templatetools.php on line 47
Општина Ранковце
Почетна
Добродојдовте
Повик до граѓаните на Општина Ранковце
5.09.2014.
Последно ажурирање ( 5.09.2014. )
 
Информација за настан
27.05.2014.

Почитувани,

Центарот за развој на Североисточниот плански регион и УСАИД Проектот за експанзија на мали бизниси имплементиран од Карана Корпорација во рамките на проектот “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот во Североисточниот плански регион”, на 03-ти јуни 2014 година (вторник ) со почеток во 12:00 часот во салата на Совет на Општина Ранковце  ќе организираат инфо ден на тема: “Воведување и спроведување на ЕУ ЛЕАДЕР пристапот”.

Последно ажурирање ( 27.05.2014. )
Прочитај повеќе...
 
ЈАВЕН ОГЛАС
19.05.2014.
ЗА ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ПРОГРАМАТА „ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА“ до ЕВИДЕНТИРАНИТЕ НЕВРАБОТЕНИ ЛИЦА 
Последно ажурирање ( 19.05.2014. )
 
Јавно известување
2.04.2014.

Одлука за спроведување на стратегиска оцена

Формулар

Корелација на цели

Мапа на североисточен плански регион

 

 

Последно ажурирање ( 2.04.2014. )
 
Јавен конкурс
20.02.2014.

ЈАВЕН КОНКУРС за ИЗБОР НА ДИРЕКТОР НА ЈКП „ЧИСТ ДЕН“ РАНКОВЦЕ

Последно ажурирање ( 20.02.2014. )
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 8 од 49

Инфо

Општина Ранковце

Поштенски Број 1316
тел. 031/380 444
факс 031/380 444
e-mail: Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете