Галерија

Црква Св.Никола с.Опила -Богојавление Водици 2022

Богојавление Водици 2022

 

Изградба на локален пат во с.Радибуш

vadenje na skrilec Rankovce (prirodni minerali)
denDrvo
oktomvri
tenisko igraliste (3)
mlin (6)
procistuvanje kanali (3)
german sobir 2013 14 08 (42)
gradba na ulica vo Petralica septemvri-oktomvri 2013 (16)
izgradba na ulica vo s
poseta na prvacinja kaj gradonacalnik 2013 septemvri (8)
socijalna pomos za zagrozeni (2)
spoj na pat Petralica dkemvri 2013 (1)
WP_20131229_001
P1050248
IMG_0614
MALA
Примопредавање титула
malanova
malagradinka
mala2
Промоцијата на проектот на USAID за рурален развој
промоцијата на проектот на USAID за рурален развој во присуство со американскиот амбасадор
Летна офанзива во изградба на нови улици и патишта во Општина Ранковце
Општина Ранковце - нова табла за означување