Europe House Крива Паланка Ве поканува да ни се придружите на кино под отоворено небо со едни од најдобрите европски филмови

Europe House Крива Паланка Ве поканува да ни се придружите на кино под отоворено небо со едни од најдобрите европски филмови:
-“OLEG” by Juris Kursietis (2019) 108′ Latvia, Belgium, Lithuania, France
09. 08. 2022 со почеток во 20 : 00 часот
Локација : Плоштад при Општина Ранковце

https://www.facebook.com/events/808328760541998/808328763875331/?ti=ls