Обновена фасадата на црквата Св.Троица во планинското село Герман

Како резултат на донираните средства од Градоначалникот на Општина Ранковце Орце Тодоровски и неколку бизнисмени со потекло од Општината, обновена е фасадата на црквата Св. Троица во планинското село Герман.crkva